Відбулися спільна сповідь та соборна Літургія у Свято-Миколаївському храмі м.Шпола

2 квітня 2021 року, у п’ятницю 3-ої седмиці Великого посту, Високопреосвященніший архієпископ Черкаський і Канівський Феодосій звершив Божественну літургію Передосвячених Дарів у Свято-Миколаївському храмі м.Шпола.

Владиці співслужили благочинні Шполянського та Катеринопільського округів протоієрей Василь Костенко і протоієрей Віктор Криванич, а також клірики обох благочинь. Цього дня відбулося спільне великопісне говіння священнослужителів, сповідь у яких приймав духівник Черкаської єпархії протоієрей Василій Вознюк. За Божественною літургією була присутня настоятелька Свято-Миколаївського Лебедеинського монастиря ігуменя Николая з сестрами святої обителі.

Владика подякував присутньому духовенству за ревне пастирське служіння у нинішній непростий час та вимовив проповідь о значенні причастя Святих Христових Таїн у житті православних християн для спасіння душі.

По завершенн Божественної літургії архієпископ Феодосій на подвір’ї Миколаївського храму звершив панахиду біля Хреста жертвам Голодомору, більшовицького терору проти Православної Церкви та загиблим у роки Другої світової війни.

Прес-служба Черкаської єпархії

Кількість переглядів: 59